Hogyan lépjünk át az aranykori kapun?

Globális változások küszöbén
Varga Csaba szerint rövidesen lezárul a szeretetlenség korszaka

 

Bárki lehet szkeptikus, de egy-két éven belül átlépünk az aranykori kapun, sőt, alapvető fordulatoknak lehetünk tanúi – állítja Varga Csaba író, filozófus, szociológus, aki az Új Aranykor kapujában című esszékötetében az emberiség váratlan változásaira készíti fel az olvasót.

Varga Csaba szerint a jelenlegi világrend romjain olyan új civilizáció születik, amely visszatér a szerelem és a szeretet magas minőségéhez.

– Az emberiség valódi történetéről csekély az ismeretünk, de azt egyre jobban tudjuk, hogy a Földbolygón mindig voltak aranykorok. Jelenleg az emberiség romló állapotban, kettős karanténhelyzetben van: egy háttérhatalom uralja a bolygót, és a Földet negatív civilizációk befolyásolták az elmúlt huszonötezer évben. Mindez az emberek, családok, a közösségek és a nemzetek szétszakított állapotához vezetett – állítja Varga Csaba. Úgy véli, hogy a Föld pusztulástól az egyetlen lehetséges menekülés – s egyben új civilizáció – a jelenlegi aranykor megteremtése.

– A galaxis közepéből érkező energiavillám most ér el minket, ami ma még elképzelhetetlen változásokat és létminőségeket hoz az emberiségnek. A nyilvános tömegtájékoztatás erről még jobbára hallgat, de az alternatív médiában már sok alapos elemzés lelhető fel a várható változásokról. A 26 és 13 ezer évvel ezelőtti fordulatoktól eltérő periódus következik most, amit új, és csak részben látható aranykori modellként mutatok be. Ennek középpontjában a szerelem, a szeretet, avagy a szeretet/szerelem alapú emberi-, élet- és közösségi hálózat áll – ismertette a szerző. Hozzátette: a kötetben a szeretetember, a szeretetcsalád, a szeretetfalu és a boldogságváros, a szeretetnemezet, vagy szeretetkor jelenik meg, hiszen véget kell érnie a szeretetlenség világkorszakának. A könyvben mindez nem elmélet, hanem új életgyakorlatot mutat be, a szerző nyíltan kimondja, hogy mit hoz az új aranykor, akár holnap reggel, akár évek és évtizedek múlva. Navratil Ferenc tipográfusnak köszönhetően a könyv mellékleteként színes ábrákkal és képekkel illusztrálja az író a globális változásokat, amelynek már küszöbén áll az egyre jobban ébredő emberiség.

Hogy a szerelem aranykora és az aranykori szerelem világa jön-e, azt válaszolhatjuk, hogy bárki lehet szkeptikus vagy hitetlen, de a század közepén már bizonyára ismerni fogjuk a végső igazságot. Varga Csaba szerint egy-két éven belül nemcsak átlépünk az aranykori kapun, hanem alapvető fordulatoknak lehetünk tanúi.

Penk Tímea

Hogyan lépjünk át az aranykori kapun?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük